Particuliere thuiszorg de Veluwe

Particuliere thuiszorg op de Veluwe door Zuster Jansen is de allerbeste zorg bij u thuis. Het grootste voordeel van particuliere zorg is dat u zelf bepaalt hoeveel zorg u wenst te ontvangen. Daarnaast kunt u zelf bepalen welke vorm van thuiszorg het beste bij u past. Zo kunt u kiezen voor onze uitstekende 24-uurs zorg, maar ook voor nachtzorg en zelfs voor intensieve palliatieve zorg. Voor welke zorgvorm u ook kiest, Zuster Jansen verleent altijd zorg van de beste kwaliteit, gewoon bij u thuis. Zo kunt u met een gerust hart blijven wonen in uw vertrouwde omgeving.

Altijd kunnen rekenen op kwaliteitszorg

Met particuliere thuiszorg de Veluwe kunt u altijd rekenen op zorg van uitstekende kwaliteit. U ontvangt één op één verzorging en verpleging van ervaren en deskundige zorgverleners. Onze zorgverlening wordt bovendien volledig afgestemd op uw persoonlijk wensen en u ontvangt alleen zorg wanneer u dat nodig heeft. Heeft u enkel behoefte aan zorg in de nacht?

Zuster Jansen biedt nachtzorg aan huis. Wenst u dag en nacht de aanwezigheid van een professionele zorgverlener? 24-uurs zorg is dan voor u een uitstekende optie. Welke zorg en hoeveel zorg u ook nodig heeft, u kunt altijd op ons rekenen. Zelfs wanneer u specifieke zorg nodig heeft, bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer, kunnen wij er voor u zijn.

Particuliere zorg bij de ziekte van Alzheimer

Wanneer u te maken heeft met de ziekte van Alzheimer kunt u ook kiezen voor particuliere thuiszorg de Veluwe door Zuster Jansen. Zorg bij de ziekte van Alzheimer is namelijk een specifieke vorm van zorgverlening, waarbij de juiste kennis en vaardigheden van belang zijn. Onze zorgverleners zijn gespecialiseerd en hebben bovendien ruime ervaring in het verlenen van zorg bij de ziekte van Alzheimer. Als mantelzorger kunt u dan ook met een gerust hart deze zorg uit handen geven. Wilt u meer informatie over ons zorgaanbod? Neem dan contact op met Zuster Jansen.

 

 

Lees meer bij Zuster Jansen
Artikelen
ARCHIEF