Palliatieve zorg de Veluwe

Wanneer u zorg nodig heeft in de palliatieve fase is het belangrijk dat u kiest voor een professionele en betrouwbare zorgverlenende partij. Zeker wanneer u ervoor kiest om thuis te verblijven is deskundige verzorging en verpleging erg belangrijk. Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie met jarenlange ervaring in het verlenen van palliatieve zorg. Wij kunnen u dan ook uitstekend helpen wanneer u op zoek bent naar palliatieve zorg op de Veluwe. Hoe u onze zorg ook wenst te ontvangen: Zuster Jansen staat u bij in deze moeilijke periode.

Intensieve zorg bij u thuis

Wanneer u kiest voor palliatieve zorg op de Veluwe kunt u rekenen op intensieve verzorging en verpleging bij u thuis. In welke mate u onze zorg ontvangt is volledig afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften. Zuster Jansen biedt bijvoorbeeld 12-uurs zorg in de palliatieve fase, maar ook 24-uurs zorg.

Indien wenselijk kunnen wij er dag en nacht zijn voor u en uw naasten. U ontvangt intensieve één op één verzorging en verpleging van uitstekende kwaliteit. Zorgverleners van Zuster Jansen verlenen zorg op hoog niveau. Bovendien zijn zij betrouwbaar en betrokken; u kunt altijd op ze rekenen.

Ook met spoed onze zorg ontvangen

Wanneer u met spoed behoefte heeft aan palliatieve zorg op de Veluwe kunt u contact opnemen via de pagina spoedzorg van Zuster Jansen. Onze zorgcoördinator staat voor u klaar om direct passende zorg bij u thuis in te zetten. Zuster Jansen stelt zo snel mogelijk een klein, persoonlijk zorgteam voor u samen, zodat u niet hoeft te wachten op onze zorg. Daarnaast kunt u onze zorg ook aanvragen voor een familielid of naaste. Wij helpen u met iedere zorgvraag in elke situatie. Zuster Jansen staat voor u klaar. Meer informatie over het aanvragen van zorg vindt u op de website van Zuster Jansen.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
Artikelen
ARCHIEF